Λογαράς Πάρου

Η παραλία του Λογαρά βρίσκεται στη νοτιοανατολική Πάρο και έχει βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ψιλή κατάξανθη άμμος και τα βαθιά καταγάλανα νερά της αποτελούν πόλο έλξης για όσους επιθυμούν ηρεμία και γαλήνη αλλά και σύγχρονες ανέσεις ταυτόχρονα.

Ο πλούσιος βυθός της είναι ιδανικός για τους εραστές του ψαροντούφεκου ενώ τα νερά της θεωρούνται ιδανικά για κάθε είδους θαλάσσια σπορ, όπως το θαλάσσιο σκι, το ποδήλατο θαλάσσης και το beach volley. Χαρακτηριστικό της παραλίας του Λογαρά είναι τα πανέμορφα καταπράσινα αρμυρίκια, που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια της αμμουδιάς και κάτω από τη σκιά τους μπορείτε είτε να απλώσετε τις πετσέτες σας είτε να φάτε στα παραδοσιακά ταβερνάκια, οι καρέκλες των οποίων σχεδόν αγγίζουν το νερό.

Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη, είτε από την Παροικιά είτε από τη Νάουσα, καθώς απέχει ελάχιστα από τον οικισμό Μάρπισσα, ενώ μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει τη βάση σας στη Πάρο, λόγω της πληθώρας των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων, που διαθέτει.

Start typing and press Enter to search